Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira
Elmentve itt :
Szerző: | Futó Barbara Anna |
---|---|
További közreműködők: |
Lemmer Balázs
(Témavezető) Pappné Sziládi Katalin (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140576 |
Hasonló tételek
-
Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira
Szerző: Tratyik Kornélia
Megjelent: (2022) -
Alapvető agrotechnikai tényezők hatása őszibúza minőségi tulajdonságaira
Szerző: Kuklis Áron
Megjelent: (2022) -
Teljes kiőrlésű lisztek beltartalmi paramétereinek vizsgálata
Szerző: Samu Csilla
Megjelent: (2022) -
Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Kocsis Tamás
Megjelent: (2022) -
Ketchup fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Varga Viktória
Megjelent: (2022)