Malmi őrléstechnológia kiértékelése a liszt kiaknázási hamugörbe alapján
Elmentve itt :
Szerző: | Zsikai Ádám István |
---|---|
További közreműködők: | Véha Antal (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140558 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Malmi őrléstechnológia komplex értékelése
Szerző: Pásztor Szilveszter
Megjelent: (2020) -
Mikotoxin szennyezettség vizsgálata a malmi őrléstechnológia során
Szerző: Tolmácsi Tamás
Megjelent: (2020) -
Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben
Szerző: Torma Eszter
Megjelent: (2023) -
Zöldbanán liszt felhasználása sütőipari termékben
Szerző: Bódi Nikolett
Megjelent: (2021) -
Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján
Szerző: Vasas Gábor
Megjelent: (2023)