Szőlő- és borminták aromakomponenseinek vizsgálata GC-MS módszerrel
Elmentve itt :
Szerző: | Fujkin Kata |
---|---|
További közreműködők: |
Krisch Judit Éva
(Témavezető) Szekeres András (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140552 |
Hasonló tételek
-
Hazai pálinka minták összetételének vizsgálata GC-MS módszerrel
Szerző: Borbély Barbara Mária
Megjelent: (2020) -
Szőlő- és almapálinka alapú alkoholos ital gyártása
Szerző: Firic Dávid
Megjelent: (2021) -
Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Szerző: Bekő Eszter
Megjelent: (2023) -
Növényi sajtanalógok készítése és vizsgálata
Szerző: Szűcs Krisztián
Megjelent: (2023) -
Teák koffeintartalmának vizsgálata
Szerző: Dömösi Diána Jana
Megjelent: (2023)