Gyors nedvesség meghatározó műszer adaptálása egyes tejtermékekre
Elmentve itt :
Szerző: | Pálinkóné Bozó Éva |
---|---|
További közreműködők: | Csanádi József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140540 |
Hasonló tételek
-
Hagyományos és gyors mikrobiológiai vizsgálatok összehasonlítása UHT tejeknél
Szerző: Berta Luca Zsanna
Megjelent: (2023) -
Sajtgyártás egyes aspektusainak vizsgálata
Szerző: Pap Hajnalka
Megjelent: (2022) -
Kecsketej egyes tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Anikó
Megjelent: (2021) -
Vitaminnal dúsított smoothie ital fejlesztése
Szerző: Antóni Vivien Éva
Megjelent: (2023) -
Tejtermelő és -feldolgozóüzemek élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerének összehasonlítós értékelése a HACCP tükrében
Szerző: Matók Timea Éva
Megjelent: (2023)