Aromás oldalláncú aminosavakkal stabilizált ezüst nanostruktúrák

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Krisztián
További közreműködők: Juhászné Csapó Edit (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/136266
LEADER 00722nta a2200181 i 4500
001 dipl136266
005 20230829140735.0
008 230829s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Horváth Krisztián 
245 1 0 |a Aromás oldalláncú aminosavakkal stabilizált ezüst nanostruktúrák  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Krisztián Horváth 
246 1 0 |a Aromatic amino acid stabilized silver nanostructures  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
700 2 |a Juhászné Csapó Edit  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/136266/1/2022_horvath_krisztian.pdf  |z Dokumentum-elérés