Az élelmiszer-biztonság története az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében /
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth Orsolya |
---|---|
További közreműködők: | Bánáti Diána (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135622 |
Hasonló tételek
-
A COVID-19 hatása az élelmiszer-hulladék mennyiségére, a hulladék csökkentésének innovatív lehetőségei
Szerző: Takács Ágota
Megjelent: (2022) -
Az élelmiszerpazarlás
Szerző: Bánszki Anna Daniella
Megjelent: (2022) -
Élesztőgombák hatása élelmiszer fermentációban részt vevő mikroorganizmusok növekedésére
Szerző: Dobozi Bence
Megjelent: (2022) -
Az ultraszűrés áramlási viszonyainak hatásai élelmiszeripari szennyvizek tisztításában
Szerző: Monostori Kevin
Megjelent: (2022) -
A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében
Szerző: Bencsik Gabriella
Megjelent: (2022)