Növényi alapú húshelyettesítő termék fejlesztése magas fehérjetartalmú alternatívák segítségével
Elmentve itt :
Szerző: | Boda Ildikó |
---|---|
További közreműködők: | Panyor Ágota (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135589 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Növényi fehérje alapú húshelyettesítő fejlesztése
Szerző: Szőts Kata
Megjelent: (2023) -
Konyhakész növelt fehérjetartalmú palacsintapor fejlesztése
Szerző: Füri Laura
Megjelent: (2023) -
Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése
Szerző: Vass Katalin
Megjelent: (2023) -
Növényi hamburgerpogácsák fejlesztése
Szerző: Balla Piroska
Megjelent: (2023) -
Sertéshúsból készült grillkolbász termék fejlesztése
Szerző: Fazekas Csaba
Megjelent: (2022)