Növényi alapú húshelyettesítő termék fejlesztése magas fehérjetartalmú alternatívák segítségével

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Boda Ildikó
További közreműködők: Panyor Ágota (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135589
LEADER 00861nta a2200205 i 4500
001 dipl135589
005 20230807143351.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Boda Ildikó 
245 1 0 |a Növényi alapú húshelyettesítő termék fejlesztése magas fehérjetartalmú alternatívák segítségével  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ildikó Boda 
246 1 0 |a Development of a plant-based meat substitute product using high-protein alternatives  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Panyor Ágota  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135589/1/2022_boda_ildiko.pdf  |z Dokumentum-elérés