|
|
|
|
LEADER |
00814nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl135585 |
005 |
20230808085131.0 |
008 |
230808s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
2 |
|
|a Harcsa-Pintér Alexandra
|
245 |
1 |
0 |
|a Gluténmentes és cukormentes piskóta kifejlesztése
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Alexandra Harcsa-Pintér
|
246 |
1 |
0 |
|a Development of gluten-free and sugar-free sponge cake
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food and beverages
|
700 |
1 |
|
|a Szabó Pál Balázs
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135585/1/2022_harcsa_pinter_alexandra.pdf
|z Dokumentum-elérés
|