A kacsa és a libahús fogyasztói megítélése és szerepe az egészséges táplálkozásban
Elmentve itt :
Szerző: | Horváth Rebeka |
---|---|
További közreműködők: |
Szepesi Bencsik Dóra
(Témavezető) Gazdag Pálma (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135555 |
Hasonló tételek
-
Sült kacsa gyártástechnológiájának optimalizálása
Szerző: Almási Gábor Miklós
Megjelent: (2022) -
Sörhab kolloidkémiai vizsgálata és fogyasztói megítélése
Szerző: Veres Bence
Megjelent: (2022) -
A magas rosttartalmú zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban
Szerző: Hipszki Flóra Dóra
Megjelent: (2022) -
A vitaminok jelentősége a táplálkozásban
Szerző: Székely Dávid
Megjelent: (2021) -
Élelmiszeriparban felhasználható mikroalgák szakértői megítélése
Szerző: Cseh Débora
Megjelent: (2023)