Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Szigetvári Viktória |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135553 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Maireisz Tímea
Megjelent: (2022) -
Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Timmermann Zsanna
Megjelent: (2021) -
Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése
Szerző: Vass Katalin
Megjelent: (2023) -
Sütőipari termék szerkezetének javítása
Szerző: Sinka Dóra Tünde
Megjelent: (2021) -
Sütésálló töltelékanyagok kifejlesztése sütőipari termékekhez
Szerző: Fekete Szilvia
Megjelent: (2021)