Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szigetvári Viktória
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135553
LEADER 00822nta a2200205 i 4500
001 dipl135553
005 20230808153619.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szigetvári Viktória 
245 1 0 |a Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Viktória Szigetvári 
246 1 0 |a Protein and carbohydrate rich bakery product’s development  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135553/1/2022_szigetvari_viktoria.pdf  |z Dokumentum-elérés