Teljes kiőrlésű lisztek beltartalmi paramétereinek vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Samu Csilla |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135548 |
Hasonló tételek
-
Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira
Szerző: Futó Barbara Anna
Megjelent: (2023) -
Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2021) -
Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján
Szerző: Vasas Gábor
Megjelent: (2023) -
Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira
Szerző: Tratyik Kornélia
Megjelent: (2022) -
Tej-, tojás-, cukor-, és gluténmentes tortaalap optimális összetételének és minőségi paramétereinek meghatározása
Szerző: Bártfai Eszter
Megjelent: (2023)