Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tratyik Kornélia
További közreműködők: Bakos Tibor Ernőné (Témavezető)
Mihály-Langó Bernadett (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135540
LEADER 00930nta a2200217 i 4500
001 dipl135540
005 20230808153937.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Tratyik Kornélia 
245 1 0 |a Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Kornélia Tratyik 
246 1 0 |a Effect of triticale meal addition on the nutritional and rheological properties of wheat flour  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Bakos Tibor Ernőné  |e ths 
700 0 2 |a Mihály-Langó Bernadett  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135540/1/2022_tratyik_kornelia.pdf  |z Dokumentum-elérés