Fermentáció hatása a különböző almafajtákból készített kivonatok és levek antimikrobiális hatására
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Kalic Kincső |
---|---|
További közreműködők: | Krisch Judit Éva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135536 |
Hasonló tételek
-
Különböző olajokkal készített majonézek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Csenki Dorottya Zsuzsanna
Megjelent: (2023) -
Aktív filmbevonatok antimikrobiális hatása
Szerző: Vedelek Fanni Petra
Megjelent: (2021) -
Almakivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata
Szerző: Kempf Amélia
Megjelent: (2022) -
A csirke különböző testtájaiból készített panírozott termékek összehasonlító elemzése
Szerző: Jónás Kinga Gabriella
Megjelent: (2022) -
Folyékony füst antimikrobiális hatása
Szerző: Rózsa Veronika
Megjelent: (2021)