Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Maireisz Tímea |
---|---|
További közreműködők: |
Szabó Pál Balázs
(Témavezető) Szőke-Trenyik Eszter (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135523 |
Hasonló tételek
Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben
Szerző: Torma Eszter
Megjelent: (2023)
Szerző: Torma Eszter
Megjelent: (2023)
Hasonló tételek
-
Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Szigetvári Viktória
Megjelent: (2022) -
Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Timmermann Zsanna
Megjelent: (2021) -
Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése
Szerző: Vass Katalin
Megjelent: (2023) -
Sütőipari termék szerkezetének javítása
Szerző: Sinka Dóra Tünde
Megjelent: (2021) -
Sütésálló töltelékanyagok kifejlesztése sütőipari termékekhez
Szerző: Fekete Szilvia
Megjelent: (2021)