Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Maireisz Tímea
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Szőke-Trenyik Eszter (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135523
LEADER 00842nta a2200217 i 4500
001 dipl135523
005 20230808105728.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Maireisz Tímea 
245 1 0 |a Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tímea Maireisz 
246 1 0 |a Development of a bakery product made with sea ??buckthorn  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
700 0 2 |a Szőke-Trenyik Eszter  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135523/1/2022_maireisz_timea.pdf  |z Dokumentum-elérés