Különböző összetételű bébiételek kifejlesztése és vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Paczolay Nóra |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135517 |
Hasonló tételek
-
Különleges összetételű lekvárok kifejlesztése
Szerző: Ilyés Beatrix
Megjelent: (2023) -
Sportital kifejlesztése
Szerző: Sátai Alexandra
Megjelent: (2022) -
Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Cintia Viktória
Megjelent: (2022) -
Funkcionális száraztészta kifejlesztése
Szerző: Komlódi Tekla
Megjelent: (2022) -
Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2021)