Vegán csokoládétermék és töltelékének fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Csatári Enikő |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135507 |
Hasonló tételek
-
Édesipari kisüzem vegán termékek gyártására
Szerző: Madácsi Csenge Anna
Megjelent: (2021) -
Házi készítésű vegán túródesszert alternatívák összehasonlító vizsgálata
Szerző: Megyesi Hanna
Megjelent: (2022) -
A vegán táplálkozás helyzete Magyarországon
Szerző: Vékony Vanessza
Megjelent: (2020) -
Fenntarthatósági törekvések bemutatása és értékelése a Délalföldi Kertészek Zöldség és Gyümölcstermelő Integrációjánál
Szerző: Szőnyi Éva Julianna
Megjelent: (2022) -
Kalászos gabonafélék mikobiótájának és mikotoxin szennyezettségének vizsgálata
Szerző: Nagy Dóra
Megjelent: (2022)