Az ultraszűrés áramlási viszonyainak hatásai élelmiszeripari szennyvizek tisztításában
Elmentve itt :
Szerző: | Monostori Kevin |
---|---|
További közreműködők: | Kertész Szabolcs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135501 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszeripari szennyvizek környezeti terhelésének csökkentése elő- és utókezelésekkel kombinált ultraszűréssel
Szerző: Ott Bence
Megjelent: (2022) -
Ehető filmbevonatok élelmiszeripari alkalmazásának háttere
Szerző: Sipos Nóra
Megjelent: (2022) -
Élelmiszeripari szennyvizek dielektromos jellemzőinek vizsgálata
Szerző: Baráth Nikolett
Megjelent: (2020) -
Az élelmiszerpazarlás
Szerző: Bánszki Anna Daniella
Megjelent: (2022) -
Az élelmiszer-biztonság története az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében /
Szerző: Tóth Orsolya
Megjelent: (2022)