Sült kacsa gyártástechnológiájának optimalizálása
Elmentve itt :
Szerző: | Almási Gábor Miklós |
---|---|
További közreműködők: | Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135485 |
Hasonló tételek
-
A kacsa és a libahús fogyasztói megítélése és szerepe az egészséges táplálkozásban
Szerző: Horváth Rebeka
Megjelent: (2022) -
Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata
Szerző: Dobler Dorián
Megjelent: (2021) -
Különböző sörfajták gyártástechnológiájának összehasonlító elemzése
Szerző: Kovács Tamás
Megjelent: (2018) -
Alumíniumablak és gyártástechnológiájának megtervezése, valamint hőtechnikai elemzése
Szerző: Lovász Csaba
Megjelent: (2023) -
Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján
Szerző: Vasas Gábor
Megjelent: (2023)