Sült kacsa gyártástechnológiájának optimalizálása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Almási Gábor Miklós
További közreműködők: Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135485
LEADER 00807nta a2200205 i 4500
001 dipl135485
005 20231011125707.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Almási Gábor Miklós 
245 1 0 |a Sült kacsa gyártástechnológiájának optimalizálása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Gábor Miklós Almási 
246 1 0 |a Optimization of roast duck production technology  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135485/1/2022_almasi_gabor_miklos.pdf  |z Dokumentum-elérés