|
|
|
|
LEADER |
00916nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl135484 |
005 |
20230807092148.0 |
008 |
230807s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
2 |
|
|a Gyevi-Szabó Viktória
|
245 |
1 |
0 |
|a Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Viktória Gyevi-Szabó
|
246 |
1 |
0 |
|a Examining the effect of proofing interruption on the quality of bakery products under factory conditions
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food safety
|
700 |
1 |
|
|a Bakos Tibor Ernőné
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135484/1/2022_gyevi_szabo_viktoria.pdf
|z Dokumentum-elérés
|