Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gyevi-Szabó Viktória
További közreműködők: Bakos Tibor Ernőné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135484
LEADER 00916nta a2200205 i 4500
001 dipl135484
005 20230807092148.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Gyevi-Szabó Viktória 
245 1 0 |a Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Viktória Gyevi-Szabó 
246 1 0 |a Examining the effect of proofing interruption on the quality of bakery products under factory conditions  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Bakos Tibor Ernőné  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135484/1/2022_gyevi_szabo_viktoria.pdf  |z Dokumentum-elérés