Méz alapú alkoholos italok fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Miskéri Ákos Levente |
---|---|
További közreműködők: | Csanádi József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135477 |
Hasonló tételek
-
Méz alapú habosított édesipari termékek fejlesztése
Szerző: Szabó Boglárka
Megjelent: (2021) -
Kísérletek probiotikus növényi alapú italok fejlesztésére
Szerző: Farkas Viola
Megjelent: (2021) -
Szőlő- és almapálinka alapú alkoholos ital gyártása
Szerző: Firic Dávid
Megjelent: (2021) -
Növényi fehérje alapú húshelyettesítő fejlesztése
Szerző: Szőts Kata
Megjelent: (2023) -
Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása
Szerző: Egri Laura
Megjelent: (2021)