Fűszerpaprika féltermék szárításának és tárolás körülményeinek hatása a késztermék színére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hajbel Huanita
További közreműködők: Véha Antal (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135474
LEADER 00884nta a2200205 i 4500
001 dipl135474
005 20230808084855.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Hajbel Huanita 
245 1 0 |a Fűszerpaprika féltermék szárításának és tárolás körülményeinek hatása a késztermék színére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Huanita Hajbel 
246 1 0 |a Effects of the drying process and the storage conditions of dried paprika on the colour of paprika powder  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Véha Antal  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135474/1/2022_hajbel_huanita.pdf  |z Dokumentum-elérés