|
|
|
|
LEADER |
00880nta a2200217 i 4500 |
001 |
dipl135471 |
005 |
20230807122551.0 |
008 |
230807s2022 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Barta Szanella
|
245 |
1 |
0 |
|a Majonézek fizikai és kémiai tulajdonságainak összehasonlító viszgálata
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Szanella Barta
|
246 |
1 |
0 |
|a Comparative study of the physical and chemical properties of mayonnaise
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2022
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food and drink processing
|
700 |
0 |
2 |
|a Pappné Sziládi Katalin
|e ths
|
700 |
0 |
2 |
|a Palotás Gabriella
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135471/1/2022_barta_szanella.pdf
|z Dokumentum-elérés
|