Majonézek fizikai és kémiai tulajdonságainak összehasonlító viszgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Barta Szanella
További közreműködők: Pappné Sziládi Katalin (Témavezető)
Palotás Gabriella (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135471
LEADER 00880nta a2200217 i 4500
001 dipl135471
005 20230807122551.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Barta Szanella 
245 1 0 |a Majonézek fizikai és kémiai tulajdonságainak összehasonlító viszgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Szanella Barta 
246 1 0 |a Comparative study of the physical and chemical properties of mayonnaise  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and drink processing 
700 0 2 |a Pappné Sziládi Katalin  |e ths 
700 0 2 |a Palotás Gabriella  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135471/1/2022_barta_szanella.pdf  |z Dokumentum-elérés