Kísérletek búzalisztek sikérszerkezetének javítására különböző adalékanyagokkal
Elmentve itt :
Szerző: | Négyesi Nikoletta |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tibor Ernőné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135468 |
Hasonló tételek
-
Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Cintia Viktória
Megjelent: (2022) -
Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata
Szerző: Vargáné Nagy Gabriella Zsófia
Megjelent: (2022) -
Búzalisztek keményítő sérültségének vizsgálata
Szerző: Békési Róbert György
Megjelent: (2023) -
Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata
Szerző: Kondász Dominika
Megjelent: (2022) -
Búzalisztek promilográfos és extenzográfos vizsgálati eredményeinek összehasonlító értékelése
Szerző: Vörös Klaudia
Megjelent: (2022)