Gluten-free cereals, diet and product development
Elmentve itt :
Szerző: | Arabi Maral |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135438 |
Hasonló tételek
-
Glutén és allergén mentes macaronok kifejlesztése
Szerző: Illés Imola
Megjelent: (2021) -
Glutén és Laktózmentes müzliszelet
Szerző: Fábián Fruzsina
Megjelent: (2020) -
Consumer attitude in the fitness food market - netnographic research
Szerző: Hachani Beya
Megjelent: (2022) -
Biofilm elimination from industrial surfaces
Szerző: Singh Akanksha
Megjelent: (2022) -
Environmental and economic analysis of the EU agricultural policy
Szerző: Yavuz Seckin Reyhan
Megjelent: (2022)