Gluten-free cereals, diet and product development

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Arabi Maral
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135438
LEADER 00675nta a2200193 i 4500
001 dipl135438
005 20230803104732.0
008 230803s2022 hu om 0|| eng d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Arabi Maral 
245 1 0 |a Gluten-free cereals, diet and product development  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Maral Arabi 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135438/1/2022_arabi_maral.pdf  |z Dokumentum-elérés