Preservation effect of essential oil on fruit juices
Elmentve itt :
Szerző: | Wanyonyi Sandra Joyce |
---|---|
További közreműködők: | Krisch Judit Éva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135437 |
Hasonló tételek
-
Combined effect of natural preservatives in fruit juices
Szerző: Wardani Aulia Putri Srie
Megjelent: (2023) -
Probiotic fermentation of mixed fruit and vegetable juices
Szerző: Otegenova Aruzhan
Megjelent: (2023) -
The Use of Essential Oils and Edible Coating in Prolonging the Postharvest Life of Citrus Fruits
Szerző: Ogbebor Peace Osaerame
Megjelent: (2021) -
Combined effect or natural preservatives in milk shakes
Szerző: Niramit Waminee
Megjelent: (2023) -
Consumer attitude in the fitness food market - netnographic research
Szerző: Hachani Beya
Megjelent: (2022)