Antimicrobial edible coating for shelf-life extension of food

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Haroun Yasmine
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135435
LEADER 00690nta a2200193 i 4500
001 dipl135435
005 20230803111109.0
008 230803s2022 hu om 0|| eng d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Haroun Yasmine 
245 1 0 |a Antimicrobial edible coating for shelf-life extension of food  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Yasmine Haroun 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135435/1/2022_haroun_yasmine.pdf  |z Dokumentum-elérés