HACCP elemzése egy vendéglátóipari egységnél
Elmentve itt :
Szerző: | Szaszák Szimonett |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135412 |
Hasonló tételek
-
HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban
Szerző: Gubina Tamás
Megjelent: (2021) -
Tejtermelő és -feldolgozóüzemek élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerének összehasonlítós értékelése a HACCP tükrében
Szerző: Matók Timea Éva
Megjelent: (2023) -
Termelői sajtminták összehasonlító elemzése
Szerző: Nagy Bálint
Megjelent: (2022) -
Speciális diéták kialakítása, elemzése
Szerző: Mundruczóné Deák Anett
Megjelent: (2022) -
Kereskedelemben kapható meggyes sörök összehasonlító elemzése
Szerző: Berki Alíz
Megjelent: (2022)