HACCP elemzése egy vendéglátóipari egységnél

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szaszák Szimonett
További közreműködők: Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135412
LEADER 00751nta a2200205 i 4500
001 dipl135412
005 20230803115720.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szaszák Szimonett 
245 1 0 |a HACCP elemzése egy vendéglátóipari egységnél  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Szimonett Szaszák 
246 1 0 |a HACCP of catering  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135412/1/2022_szaszak_szimonett.pdf  |z Dokumentum-elérés