Szárított fűszerek mikrobiológiai vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Ujlaky Balázs |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135382 |
Hasonló tételek
-
Kistermelői termékek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Maczelka Csenge
Megjelent: (2022) -
Tisztított ivóvizek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Knódel Petra
Megjelent: (2021) -
Természetes fűszerek és fűszeraromák összehasonlító elemzése
Szerző: Szórád Henrietta
Megjelent: (2020) -
Hagyományos és gyors mikrobiológiai vizsgálatok összehasonlítása UHT tejeknél
Szerző: Berta Luca Zsanna
Megjelent: (2023) -
Kézfertőtlenítőszerek mikrobiológiai hatásvizsgálata
Szerző: Rehák Bence
Megjelent: (2021)