Illóolajok hatása jótékony és élelmiszerromlást okozó baktériumokra

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Futó-Dékány Lilla
További közreműködők: Krisch Judit Éva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135367
LEADER 00816nta a2200205 i 4500
001 dipl135367
005 20230803095025.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Futó-Dékány Lilla 
245 1 0 |a Illóolajok hatása jótékony és élelmiszerromlást okozó baktériumokra  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Lilla Futó-Dékány 
246 1 0 |a Effect of essential oils on beneficial and food spoiler bacteria  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Krisch Judit Éva  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135367/1/2022_futo_dekany_lilla.pdf  |z Dokumentum-elérés