Édesítőszer (mannit) előállítás tejsavbaktériumok alkalmazásával

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hunyadi-Sztanik Noémi
További közreműködők: Krisch Judit Éva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135355
LEADER 00803nta a2200205 i 4500
001 dipl135355
005 20230803100701.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Hunyadi-Sztanik Noémi 
245 1 0 |a Édesítőszer (mannit) előállítás tejsavbaktériumok alkalmazásával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Noémi Hunyadi-Sztanik 
246 1 0 |a Sweetener production by Lactobacillus species  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Food and drink processing 
650 4 |a Food safety 
700 1 |a Krisch Judit Éva  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135355/1/2022_hunyadi_sztanik_noemi.pdf  |z Dokumentum-elérés