Pecsenyepulyka és törzspulyka állományokból származó mellhúsok összehasonlító vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Matók Timea Éva |
---|---|
További közreműködők: |
Szepesi-Bencsik Dóra
(Témavezető) Mihalkó József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127624 |
Hasonló tételek
-
Pecsenyepulyka és törzsplyka állományokból származó mellhúsból készült füstölt termék fejlesztése
Szerző: Keller Adél
Megjelent: (2021) -
Különböző gyártóktól származó virslik összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szeri Boglárka Ramóna
Megjelent: (2021) -
Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése
Szerző: Hegedűs Ákos
Megjelent: (2021) -
Paprikakrémek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Nagy Gyöngyvér
Megjelent: (2021) -
A Hajós-bajai borvidékről származó borok összetételének, fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Istella Orsolya
Megjelent: (2021)