Antioxidánssal dúsított élelmiszerekkel kapcsolatos humán attitűdök vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Bondár Nikolett |
---|---|
További közreműködők: | Panyor Ágota (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127623 |
Hasonló tételek
-
Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése
Szerző: Kucsera Zoltán Tibor
Megjelent: (2021) -
Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Timmermann Zsanna
Megjelent: (2021) -
Különböző zöldségekkel dúsított cipó készítése
Szerző: Borbély Bence
Megjelent: (2022) -
Az egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos preferenciák vizsgálata egyetemista fogyasztók körében
Szerző: Cseri Nóra
Megjelent: (2021) -
Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Szerző: Bekő Eszter
Megjelent: (2023)