Egészséges táplálkozás kialakítása fiatal felnőttek korosztályában
Elmentve itt :
Szerző: | Schauer Márta |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127620 |
Hasonló tételek
-
A fenntartható táplálkozás aktuális kérdései- növényi alapú élelmiszerek a magyar konyhában
Szerző: Iszlai Andrea
Megjelent: (2021) -
Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása
Szerző: Egri Laura
Megjelent: (2021) -
A fiatal korúak tej és tejtermék fogyasztási szokásainak vizsgálata Szegeden
Szerző: Husztik Dániel
Megjelent: (2021) -
A gluténmentes táplálkozás szerepe a testtömeg megőrzésben
Szerző: Csanády Laura
Megjelent: (2022) -
Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata
Szerző: Dobler Dorián
Megjelent: (2021)