Sajtimitátumok előállítása növényi alapanyagokból
Elmentve itt :
Szerző: | Gyuris Nikolett |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127613 |
Hasonló tételek
-
Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése
Szerző: Hegedűs Ákos
Megjelent: (2021) -
Bioaktív vegyületek mikrohullámú extrakciójának hatékonyság-vizsgálata növényi alapanyagokból
Szerző: Győri Anna
Megjelent: (2022) -
Különböző növényi italok, vegán "tejek" kialakítása
Szerző: Egri Laura
Megjelent: (2021) -
Növényi italok felhasználási lehetőségei sütőipari termékben
Szerző: Pechinger Cintia Ivett
Megjelent: (2021) -
Növényi tejhelyettesítők felhasználási lehetőségei sütőipari termékekben
Szerző: Dobler Adél
Megjelent: (2021)