Csokoládémasszák és termékek antioxidáns tartalmának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Jakab Tifani Regina |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127608 |
Hasonló tételek
-
Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására
Szerző: Márton Katalin
Megjelent: (2021) -
Zöldségfélék antioxidáns hatásának változása feldolgozáskor
Szerző: Gujás Veronika
Megjelent: (2021) -
Eltérő összetételű csokoládé modellrendszer viszkozitás, szemcseméret és antioxidáns tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Illyés Nikolett Szilvia
Megjelent: (2021) -
Magas kakaótartalmú étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata
Szerző: Ferencz Petra
Megjelent: (2023) -
Gluténmentes croissant termékek fejlesztése
Szerző: Varga Réka
Megjelent: (2021)