Különböző fajtatiszta és keresztezett húsmarhák húsának összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Gyovai Anna |
---|---|
További közreműködők: |
Szepesi-Bencsik Dóra
(Témavezető) Gömöri Gabriella (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127606 |
Hasonló tételek
-
Szarvasmarha, bivaly és bölény húsának összehasonlító elemzése
Szerző: Molnár Ádám
Megjelent: (2021) -
Különböző szarvasmarha fajtákból készült szárazáruk összehasonlítása
Szerző: Pólya Dorina
Megjelent: (2021) -
Különböző ízesítésű krékertermékek fejlesztése
Szerző: Vass Szabina Blanka
Megjelent: (2021) -
Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata
Szerző: Dobler Dorián
Megjelent: (2021) -
Különböző tészták fagyasztás utáni szerkezetének vizsgálata
Szerző: Bozsányi Gina
Megjelent: (2021)