|
|
|
|
LEADER |
00934nta a2200217 i 4500 |
001 |
dipl127597 |
005 |
20220817092931.0 |
008 |
220815s2021 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Szűcs Krisztián
|
245 |
1 |
2 |
|a A jövő útja(?)
|h [elektronikus dokumentum] :
|b A növényi alapú és hagyományos hamburgerpogácsák multifaktoros összehasonlítása /
|c Krisztián Szűcs
|
246 |
1 |
0 |
|a The way of the future (?): A multifactorial comparison of plant-based and traditional burger patties
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2021
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food and beverages
|
650 |
|
4 |
|a Food and drink processing
|
700 |
1 |
|
|a Jójárt Balázs
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127597/1/2021_szucs_krisztian.pdf
|z Dokumentum-elérés
|