Tej alvadási és sajt érési folyamat nyomon követése dielektromos mérésekkel
Elmentve itt :
Szerző: | Dobozi Réka |
---|---|
További közreműködők: |
Beszédes Sándor
(Témavezető) Csanádi József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127585 |
Hasonló tételek
-
Egyes élelmiszeripari alapanyagokban és termékekben végbemenő fizikai és mikrobiológiai változások nyomon követése dielektromos mérésekkel
Szerző: Takács Noémi
Megjelent: (2021) -
Tejipari gyártási és termék-tárolási folyamatok nyomon követése dielektromos paraméterekkel
Szerző: Dobozi Réka
Megjelent: (2023) -
Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt
Szerző: Daróczi Dénes
Megjelent: (2021) -
Enzimes és fermentációs folyamatok hatékonyságának nyomon követése dielektromos mérésekkel
Szerző: Kovács Tamás
Megjelent: (2020) -
A fiatal korúak tej és tejtermék fogyasztási szokásainak vizsgálata Szegeden
Szerző: Husztik Dániel
Megjelent: (2021)