Nitritmentes húskészítmények előállítási lehetőségeinek vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Töröcsik Renáta
További közreműködők: Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127548
LEADER 00883nta a2200217 i 4500
001 dipl127548
005 20220816105422.0
008 220812s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Töröcsik Renáta 
245 1 0 |a Nitritmentes húskészítmények előállítási lehetőségeinek vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Renáta Töröcsik 
246 1 0 |a Investigation of the production possibilities of nitrite-free meat products  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127548/1/2021_torocsik_renata.pdf  |z Dokumentum-elérés