Hőmérséklet-mérési és monitorozási folyamat modernizálása egy tejipari termékek tárolására alkalmas hűtőtérben
Elmentve itt :
Szerző: | Dosztál Judit |
---|---|
További közreműködők: | Sárosi József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127510 |
Hasonló tételek
-
Tejipari védőkultúrák egyes tejtermékek eltarthatóságára gyakorolt hatása
Szerző: Farkas Zsanett Emese
Megjelent: (2020) -
Ultraszűrő polimer membránok tesztelése tejipari modell szennyvizekkel
Szerző: Garai Dzsenifer
Megjelent: (2020) -
Ársapkás termékek vizsgálata
Szerző: Martin-Tihanyi Fanni
Megjelent: (2023) -
Speciális diétákban alkalmazható sütőipari termékek kifejlesztése
Szerző: Abonyi Said Szelina
Megjelent: (2020) -
Terep osztályozására alkalmas rendszer megvalósítása mobil robot segítségével
Szerző: Konkoly Ákos Norbert
Megjelent: (2020)