The Use of Essential Oils and Edible Coating in Prolonging the Postharvest Life of Citrus Fruits
Elmentve itt :
Szerző: | Ogbebor Peace Osaerame |
---|---|
További közreműködők: | Krisch Judit Éva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127503 |
Hasonló tételek
-
Antimicrobial edible coating for shelf-life extension of food
Szerző: Haroun Yasmine
Megjelent: (2022) -
Preservation effect of essential oil on fruit juices
Szerző: Wanyonyi Sandra Joyce
Megjelent: (2022) -
Probiotic fermentation of mixed fruit and vegetable juices
Szerző: Otegenova Aruzhan
Megjelent: (2023) -
Combined effect of natural preservatives in fruit juices
Szerző: Wardani Aulia Putri Srie
Megjelent: (2023) -
Antibacterial effect of edible coatings with essential oil
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2022)