A hagyományos és az agilis fejlesztési folyamat öszehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Józsa Zoltán |
---|---|
További közreműködők: | Nagy Sándor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127496 |
Hasonló tételek
-
Bio és hagyományos zöldség és gyümölcslevek összehasonlítása
Szerző: Patkó Annamária
Megjelent: (2020) -
A hagyományos fagyasztás teljes tojáslé tulajdonságaira gyakorolt hatása
Szerző: Sárközy Henrietta
Megjelent: (2020) -
Hőmérséklet-mérési és monitorozási folyamat modernizálása egy tejipari termékek tárolására alkalmas hűtőtérben
Szerző: Dosztál Judit
Megjelent: (2021) -
Az idő, mint erőforrás szerepe a vállalati kutatás és fejlesztési folyamatokban
Szerző: Fodor Attila
Megjelent: (2022) -
A makói távhőrendszer fejlesztési lehetőségei és a termálvíz alkalmazása a hőtermelésben
Szerző: Szalay Emese
Megjelent: (2023)