Ásványi anyagokkal dúsított szénhidrát csökkentett zselétermékek fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Szebeni Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127486 |
Hasonló tételek
-
Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése
Szerző: Kucsera Zoltán Tibor
Megjelent: (2021) -
Vitaminnal dúsított smoothie ital fejlesztése
Szerző: Antóni Vivien Éva
Megjelent: (2023) -
Ásványi anyaggal dúsított tészta gyártása
Szerző: Juhász-Dora Krisztina
Megjelent: (2020) -
Ízesített és dúsított fehércsokoládé gyártmányos fejlesztése
Szerző: Mileant Kamilla Anasztázia
Megjelent: (2022) -
Fehérjével dúsított töltött ostya fejlesztése elsősorban sportolók számára
Szerző: Varga Levente Máté
Megjelent: (2023)