Fuzáriummal fertőzött búza mikotoxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei
Elmentve itt :
Szerző: | Sárkány Norbert Tibor |
---|---|
További közreműködők: | Véha Antal (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127485 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszerpazarlás és csökkentési lehetőségei
Szerző: Antóni Krisztina
Megjelent: (2021) -
Kalászos gabonafélék mikobiótájának és mikotoxin szennyezettségének vizsgálata
Szerző: Nagy Dóra
Megjelent: (2022) -
Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben
Szerző: Tésik Anna Kamilla
Megjelent: (2023) -
Marcipán figurák 3D nyomtatásának lehetőségei
Szerző: Sáfrán-Szalai Mónika
Megjelent: (2021) -
Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával
Szerző: Antal Máté
Megjelent: (2023)